ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Από το 2015, η ORISMOS παρακολουθεί στενά τις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας και τον αντίκτυπό της στην αγορά, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία για να ωφελήσει κάθε τύπο επιχείρησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info[at]orismos.gr

Τηλέφωνο: +30 211 40 67 385

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η διεξαγωγή φωτογράφησης για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (eshop), η επεξεργασία φωτογραφιών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φωτογραφία, οι κομψές λήψεις φωτογραφιών για την προώθηση της επωνυμίας σας, των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας, η σχεδίαση ενός σεναρίου για ένα βίντεο με στοχευμένα σημεία ενδιαφέροντος, η παρακολούθηση βίντεο και μετά την παραγωγή, είναι πολλές από τις υπηρεσίες στις οποίες έχουμε εμπειρία και τις οποίες παρέχουμε. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο και να συνδυάσετε όλα αυτά τα στοιχεία με τη δημιουργία της διαδικτυακής παρουσίας και προώθησης της επιχείρησής σας; Απλά αφιερώστε ένα λεπτό για να φανταστείτε το αποτέλεσμα ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

καταγράφοντας τη στιγμή, τη σωστή στιγμή

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της κίνησης που διεγείρει όλες τις αισθήσεις

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

δίνοντας μια πανοραμική επισκόπηση του θέματός σας

ΕΝΑΕΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

παρουσιάζοντας μια «υψηλότερη» προοπτική

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Φωτογράφηση για επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, εκδηλώσεις, καταστήματα, φωτογραφία πορτρέτου. Οι φωτογραφίες, ειδικά η επαγγελματική φωτογραφία περιοχών, συνδυάζουν την επαγγελματική φωτογραφία με την απόδοση του χαρακτήρα μιας περιοχής. Οι επαγγελματικοί χώροι, εκτός από τις εξωτερικές τους εγκαταστάσεις και τη θέση τους, χρειάζονται επίσης λεπτομερείς φωτογραφίες του εσωτερικού τους χώρου. Μια επαγγελματική φωτογράφηση μπορεί να αναδείξει το εσωτερικό, τα οφέλη και τις υπηρεσίες που προσφέρει.


ΒΙΝΤΕΟ

Το προφίλ και η επιτυχία της επιχείρησής σας, των υπηρεσιών και των προϊόντων σας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο εμφάνισής τους.

Το εταιρικό βίντεο, σας επιτρέπει να προβάλλετε με κίνηση, ήχο και ροή, ποια είναι η επιχείρησή σας, ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτό, ποιο είναι το προϊόν σας και πώς διαφοροποιείστε από τον ανταγωνισμό.

Η χρήση βίντεο στον ιστότοπό της επιχείρησής σας, εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαίο ψηφιακό στοιχείο και αυτό αναγνωρίζεται από τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κ.λπ.) ως στοιχείο υψίστης σημασίας, δίνοντας υψηλές βαθμολογίες στα αποτελέσματα αναζήτησης του ιστότοπού σας.

Στις εταιρικές εκδηλώσεις, η επαγγελματική βιντεοσκόπηση δίνει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα. Γίνεται το επίκεντρο της συζήτησης και της προσοχής και δίνει στην επιχείρησή σας, κύρος, επιτυχία και σοβαρότητα.


ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Κάθε οργανισμός/επιχείρηση πρέπει να έχει την ταυτότητά του - ένα σύνολο χαρακτηριστικών που τον καθιστούν αναγνωρίσιμο και διακριτό στην αγορά.

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας είναι μια ολοκληρωμένη λύση γραφικών της επιχείρησής σας, που χρησιμοποιείτε για να παρουσιάσετε δυνητικούς πελάτες σας. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ένα στυλ που είναι αναγνωρίσιμο σε κάθε στοιχείο γραφικού σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας

Κατά την ανάπτυξη μιας εταιρικής ταυτότητας, είναι σημαντικό να καθιερώσετε ένα στυλ και να την ακολουθήσετε. Ως εκ τούτου, η επιχείρησή σας θα είναι αναγνωρίσιμη στην αγορά και θα αφήσει μια καλή εντύπωση στους πελάτες σας.

Η οπτική ταυτότητα είναι το εμπορικό σήμα σας, ένα σύνολο όλων των οπτικών και υλικών χαρακτηριστικών ενός προϊόντος, υπηρεσίας, ιδέας ή εταιρείας, που το καθιστούν ξεχωριστό και δημιουργούν μια ομοιόμορφη οπτική ενότητα όλων των στοιχείων.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ-ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ

Ανεξάρτητα από τη φύση της επιχείρησής σας, ένας ιστότοπος είναι το καλύτερο μέρος για την προβολή των υπηρεσιών και προϊόντων σας. Συμπεριλαμβάνοντας ένα "χαρτοφυλάκιο" ή μια συλλογή φωτογραφιών, προτάσεις για τη δουλειά σας, μαρτυρίες άλλων κ.λπ., μπορείτε να παρουσιάσετε αυτό που κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, κερδίζει κύρος και εμπνέει αξιοπιστία.

Με άλλα λόγια ... ο ιστότοπος θα λειτουργεί για εσάς 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Ένας ιστότοπος είναι προσβάσιμος τόσο στους υπάρχων όσο και στους δυνητικούς πελάτες σας χωρίς διακοπή, δίνοντάς τους την ευκολία να αξιολογούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όταν το κατάστημα ή το γραφείο σας είναι κλειστό. Με τον σύγχρονο και ταχύρρυθμο τρόπο ζωής, αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο πώλησης κατά τη λήψη μιας συναλλαγής.