Σχετικά με εμάς

Από το έτος 2015, η ομάδα της ORISMOS Internet Technologies παρακολουθεί στενά τις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας και τον αντίκτυπό της στην αγορά, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία για να ωφελήσει κάθε τύπο επιχείρησης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info[at]orismos.gr

Phone: +30 211 40 67 385

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Εμπιστευτείτε τη δημιουργική μας ομάδα με την εκτενή εμπειρία και προσοχή μας στη λεπτομέρεια
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από τα Highlands της Σκωτίας, περνώντας μέσα από την ομορφιά της Ελλάδας, και φτάνοντας μέχρι τη χώρα που είναι γνωστή ως the Land of Down Under, η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από πολυπολιτισμικότητα, εμπειρία, αισθητική και ιδέες που κάνουν τη διαφορά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 2015, η ORISMOS Internet Technologies παρακολουθεί στενά τις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας και τον αντίκτυπό της στην αγορά, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία προς όφελος κάθε τύπου επιχείρησης. Συγκεντρώνοντας ένα υπόβαθρο ελληνικής - αυστραλιανής - σκωτσέζικης κουλτούρας, εφαρμόζουμε αυτόν τον συνδυασμό στην ευρωπαϊκή αγορά έχοντας περισσότερη ποικιλιόμοφη απήχηση.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ
Η φωτογραφία και η βιντεογραφία είναι το πάθος μας. Η εφαρμογή αυτού του πάθους στις σύγχρονες τεχνολογίες αναδεικνύει τον WOW παράγοντα!
ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ PIXEL
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ" ΜΑΣ!

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας. Δυστυχώς, σήμερα, αυτό είναι κάτι που λείπει ή τείνει να παραβλέπεται. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι αυτό που μπορεί να διαφοροποιήσει την επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές σας. Ως γνωστόν "η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά".


Συνεπώς, η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη φωτογράφηση και βίντεο των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας και πώς να το εφαρμόσετε αυτό προς όφελος της επιχείρησής σας.


Και ένα tip... η "τελειότητα στο κάθε pixel" σε online presence, βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία μεταξύ του μεγέθους που καταλαμβάνει το σύνολο των pixels σε μία εικόνα και στην τελική της απεικόνιση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Μην υποτιμάτε τη δύναμη της ποιότητας και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στον κόσμο.
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
Videography - Photography
Analysis - Photography
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η επαγγελματική φωτογράφιση φέρνει επαγγελματικά αποτελέσματα στην παρουσίασή σας, στην εικόνα σας, στον ιστότοπό σας ... και ό'τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε!
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ